Er du klar til at udnytte dit fulde potentiale og blive den bedste version af dig selv?

PROFESSIONEL COACHING

HVORFOR COACHING

Jeg er Associate Certified Coach (ACC) ved International Coach Federation (ICF). Uddannet Certified Professional Co-Active Coach (CPCC) i London og US ved det internationalt anerkendte Co-Active Training Institute (CTI).

 Jeg arbejder med ledere, mellemledere og potentielle kommende ledere og specialister. Jeg har en grundlæggende tro på, at personlig udvikling er en forudsætning for at fastholde nøglemedarbejdere og fortsat udvikle forretningen.

UDBYTTE AF COACHING

 • Skabe klarhed, fokus og retning i eget Personlige Lederskab
 • Øge bevidsthed om egne mentale mønstre, adfærd og værdier
 • Identificere hvad der virkelig inspirerer og motiverer dig
 • Forøge følelsesmæssig og social forståelse med større selvindsigt
 • Udnytte dit potentiale og bliv den bedste version af dig selv
 • Skabe tid og plads til at være mere visionær og strategisk

HVAD ER COACHING

Fundamentalt handler coaching om at blive bevidst om, hvem du er, hvad du kan, og hvad du vil, og om at tage Personligt Lederskab i eget liv – ved at tage ansvar for egen retning, beslutninger og handlinger – såvel privat som professionelt.

Min stil er direkte, udfordrende og ofte krævende men også tillidsfuld, empatisk og lyttende. Jeg er kendt for at gå tæt på, for at mine klienter opnår større selvindsigt og opmærksomhed om egne motiver, mentale mønstre og adfærd. Det er afgørende, at du kender dig selv, hvis du vil fremstå autentisk i eget Personlige Lederskab, og ønsker at få andre til at følge dig. 

Du vil blive motiveret, inspireret, udfordret, støttet, konfronteret og anerkendt – afhængigt af din situation og de ønsker og behov, du har, og du vil opleve, at du bliver i stand til at handle og mærke dit kontrol- og ledelsesrum vokse.

Jeg lever ud fra, at coaching kan skabe værdi for mennesker og give praktiske værktøjer til at finde frem til, hvad der virkelig giver mening og tilfredsstillelse for dig i livet. At arbejde med sig selv og sin egen personlige udvikling – sådan rigtig for alvor at tage sig selv alvorligt og investere tid og fokus på egen udvikling og gå på opdagelse – kræver mod, energi og commitment.

HVORDAN KAN JEG HJÆLPE

Jeg hjælper dig med at udforske og opdage nye sider af dig selv, og du vil sandsynligvis hurtigt opdage, at dit potentiale og dine evner rækker en del længere, end du forestillede dig.

Det kan handle om problemstillinger i forbindelse med en kommende omstrukturering, fusion eller andre forandringer på arbejdspladsen eller måske en forfremmelse. Det kan også være, at du er gået i stå i din karriere, føler dig ude af balance, fastlåst i organisationen, eller du ønsker at bevæge dig videre i din karriere.

Vores samarbejde er et partnerskab, og min rolle er at holde fokus på dit Personlige Lederskab, dine mål og din fremdrift, så du kan udvikle og udnytte dit fulde potentiale.

COACHINGFORLØB TILPASSES DIT/JERES BEHOV

Coaching finder sted ved personlige ”en-til-en” møder på Jeres firmaadresse eller/og per telefon eller via Skype/Zoom. Et typisk coachingforløb er 6-9 måneder, og forløbene kan kombineres med samtaler med nærmeste leder.

Det er vigtigt for mig, at kemien mellem os er god. Derfor tilbyder jeg et ”kemimøde” per telefon uden beregning, så du får en fornemmelse af, hvordan coaching er med mig, og jeg får en fornemmelse af, om jeg kan matche dine behov og forventninger, og derfor vil være den rette Coach for dig.

MULIGT COACHINGFORLØB 

 • Book et personligt ”kemimøde” per telefon med efterfølgende opfølgning
 • Opstart af samarbejde herunder udarbejdelse af kontrakt
 • Opstartsmøde, hvor der fastlægges mål og succeskriterier for coachingforløbet samt design af vores samarbejde og etablering af fortroligt og tillidsfuldt rum
 • Hvis 360 graders test og andre interne vurderinger er tilgængelige, vil jeg bruge dem til at støtte objektivt
 • Coaching møder af 1-1½ times varighed med 1- 2 møder om måneden, hvis ikke andet aftales. Mellem møderne arbejder fokuspersonen med aftalte opgaver og handlinger
 • Afslutning og evaluering af coachingforløb, drøftelse af fortsat læring og implementering samt fastholdelse af motivation

Jeg tilpasser coachingforløbet efter Jeres behov.

Mine KLIENTER

Mine klienters oplever alle udfordringer i deres karriere, i deres rolle som leder, i deres indbyrdes relationer eller i deres hverdag. Med mine mange års erfaring med coaching, ledelse og HR kombineret med min professionelle tilgang til mennesker, kan jeg støtte og udfordre klienten i at opnå målrettede forandringer. Mine klienter kommer ofte til mig, når de har brug for et ”fortroligt rum” eller ikke har mulighed for at tale direkte eller åbent med  ledelsen, kollegaen, en god ven eller partner omkring en konkret problemstilling.

Jeg har arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer i mere end 20 år. Jeg arbejder med mennesker og ikke to mennesker er ens – vi er alle unikke. Hvis der alligevel er ét fællestræk for de mennesker, som jeg har arbejdet sammen med som Coach, så er det, at de alle har haft et brændende ønske om at skabe forandring i deres liv. De har alle erkendt, at forandring ikke kommer af sig selv og meget sjældent hjælper det, at fortsætte alene med at gøre det samme som i går. Derfor allierer de sig med en Coach som deres fortrolige sparringspartner.

Coaching with Annemette is like talking to your closest friend, someone you can say anything to and totally trust. Annemette has huge empathy and has become the good angel in my head. As a result of our sessions I am more focused and consistent in my efforts. I have learned to apply the questions Annemette would use in our calls, to my daily life, to push myself forward.

Jonathan Knight, Chief Executive, Ososim Limited

”Annemette er en professionel og fantastisk sparringspartner som stiller skarpt fokus på min personlige og professionelle udvikling. Annemette er god til at stille de rigtige spørgsmål, bruge relevante metoder og værktøjer, og vores sessioner er noget jeg altid ser frem til. Gennem mine coaching sessioner med Annemette, er jeg blevet en del klogere på mig selv og på mine relationer omkring mig.”

Flemming Nørgaard, HR Professional, Genmab A/S

Annemette er en dygtig og professional coach; Hun kender sine værktøjer og vejleder en i at bruge dem. Hun er klar i sin kommunikation, tålmodig og holder fast. Coaching gav mig plads til at vælge, hvad jeg virkelig gerne ville fokusere på, og der var tid til at gå i dybden med mine fokusområder på møderne. Annemette har værktøjerne og ekspertisen til at støtte og udfordre men ansvaret var mit. Jeg har efterfølgende implementerede nogle af værktøjerne i min hverdag.

Jeg kan anbefale Annemette til enhver tid. Hun vil give dig troen og energien.

Charlotte Pagh, Executive Assistant

Udforsk

KONSULENTYDELSER & RÅDGIVNING

Det er ofte en god investering at få ekstern hjælp
i en proces med mange forandringer

LÆS MERE HER

OM ANNEMETTE SACHAU

Mine værdier er mit fundament og bygger på tillid, fortrolighed, ordentlighed og ansvarlighed

LÆS MERE HER